لیزر موهای زائد در اصفهان

آیا از اصلاح مداوم، اپیلاسیون یا کندن موهای ناخواسته خسته شده اید؟ لیزر موهای زائد یک راه حل مطمئن و موثر است که می تواند نتایج طولانی تری را ارائه دهد. با موهای صورت، پاها، زیر بغل یا خط بیکینی و دردسرهای حذف مکرر موهای زائد خداحافظی کنید و به پوست صاف و ابریشمی سلام کنید. با خدمات لیزر موهای زائد ما به شما کمک می کنیم تا به ظاهر دلخواه خود برسید و اعتماد به نفس خود را افزایش دهید.

دریافت خدمات ویژه

Vip Services

کادر درمان مجرب

Experienced Staff

دستگاه‌های مدرن

Modern Equipment

رضایت مشتریان بالا

High Satisfaction

دریافت مشاوره رایگان یا رزرو نوبت

لطفا مشخصات خود را در باکس‌های زیر وارد کنید تا همکاران ما در اسرع وقت با شما هماهنگی‌های لازم را انجام دهند

آنچه در ادامه می‌خوانید

لیزر موهای زائد یک روش زیبایی است که از فناوری لیزر برای کاهش یا از بین بردن موهای زائد استفاده می کند. این یک روش محبوب برای کاهش طولانی مدت مو است و معمولاً در مناطقی مانند صورت، پاها، بازوها، زیر بغل، خط بیکینی و پشت استفاده می شود.در طول درمان لیزر موهای زائد، یک پرتو نور بسیار متمرکز به سمت فولیکول های مو هدف قرار می گیرد.

لیزر چگونه موهای زائد را بین می برد ؟

لیزر موهای زائد با هدف قرار دادن رنگدانه (ملانین) در فولیکول های مو عمل می کند. لیزر یک پرتو متمرکز نور ساطع می کند که توسط ملانین موجود در ساقه مو جذب می شود. این جذب انرژی نور به گرما تبدیل می شود که به فولیکول مو آسیب می رساند و توانایی آن برای تولید موهای جدید را مختل می کند.

لیزر مورد استفاده در درمان های رفع موهای زائد به گونه ای طراحی شده است که به طور انتخابی رنگدانه تیره مو را هدف قرار دهد و در عین حال آسیب به پوست اطراف را به حداقل برساند. این امر با استفاده از طول موج های خاص نور که ترجیحاً توسط ملانین جذب می شوند به دست می آید.

نحوه انجام لیزر موهای زائد

قبل از شروع، منطقه مورد درمان تمیز شده و موها تا چند میلی‌متر بالاتر از سطح پوست کوتاه می‌شوند. عینک‌های محافظ برای محافظت از چشم‌ها در برابر نور لیزر داده می‌شود. ممکن است از ژل خنک‌کننده یا دستگاه خنک‌کننده استفاده شود تا پوست خارجی محافظت شود و نفوذ نور لیزر تسهیل گردد.
تجهیزات لیزر موهای زائد با توجه به رنگ، ضخامت، و محل موهای مورد درمان و همچنین رنگ پوست بیمار تنظیم می‌شود. لیزر، پرتو متمرکزی از نور منتشر می‌کند که توسط رنگدانه (ملانین) در مو جذب می‌شود. انرژی نور به گرما تبدیل شده و فولیکول‌های مو را تخریب می‌کند تا از رشد مجدد مو جلوگیری کند یا آن را به تأخیر بیندازد.
معمولاً برای رسیدن به بهترین نتایج بین 6 تا 8 جلسه لیز درمانی مورد نیاز است. چون مو در چرخه‌های رشد مختلف رشد می‌کند و درمان لیزری در مرحله رشد مو موثرتر است. جلسات معمولاً با فاصله چند هفته‌ای انجام می‌شوند.

انواع دستگاه های لیزر موهای زائد

پنج نوع از رایج ترین سیستم های لیزر موهای زائد وجود دارد که عبارتند از :
  • Ruby
  • Alexandrite
  • IPL
  • Diode
  • Nd:YAG
هر سیستم لیزر با دیگری متفاوت است و برخی از لیزرها برای انواع خاصی از موها بهتر هستند.

مزایای لیزر برای از بین بردن موهای زائد

لیزر موهای زائد در مقایسه با سایر روش های رفع موهای زائد مزایای متعددی دارد. در اینجا برخی از مزایای کلیدی ذکر شده است:

  • کاهش طولانی مدت موهای زائد: لیزر موهای زائد با هدف قرار دادن فولیکول های مو و مهار رشد مو در آینده نتایج طولانی مدتی را ارائه می دهد. در حالی که ممکن است منجر به حذف دائمی موهای زائد نشود، می تواند به طور قابل توجهی رشد مو را برای مدت طولانی کاهش دهد. بسیاری از افراد پس از یک سری لیزر درمانی کاهش قابل توجهی در تراکم و ضخامت مو را تجربه می کنند.
  • دقت و اثربخشی: فناوری لیزر امکان هدف گیری دقیق فولیکول های مو را فراهم می کند و در عین حال آسیب به پوست اطراف را به حداقل می رساند. پرتو لیزر به طور انتخابی فولیکول های مو را گرم کرده و به آنها آسیب می رساند و به طور موثری از تولید موهای جدید جلوگیری می کند. لیزر موهای زائد به ویژه برای افرادی که موهای تیره، ضخیم و رنگ پوست روشن‌تری دارند، موثر است.
  • سرعت و کارایی: درمان‌های لیزر موهای زائد نسبتاً سریع هستند، به خصوص برای نواحی کوچک‌تر مانند لب بالا یا زیر بغل لیزر می تواند چندین فولیکول مو را به طور همزمان مورد هدف قرار دهد، که باعث می شود سریعتر از روش های سنتی مانند تراشیدن یا کندن مو. نواحی بزرگ‌تر، مانند پشت یا پاها، ممکن است بیشتر طول بکشد، اما در مقایسه با روش‌های حذف موی دستی کارآمدتر هستند.
  •  تطبیق پذیری: لیزر موهای زائد را می توان در نواحی مختلف بدن از جمله صورت، پاها، بازوها، زیر بغل، خط بیکینی و پشت انجام داد. هم برای آقایان و هم برای خانم ها مناسب است و بسته به تکنولوژی لیزری که استفاده می شود، می تواند به طور موثر انواع مو و رنگ پوست را درمان کند.
  •  کاهش موهای زائد: لیزر موهای زائد می تواند به کاهش بروز موهای زائد کمک کند، که می تواند یک مشکل رایج در سایر روش های حذف موهای زائد مانند اصلاح یا اپیلاسیون باشد. با هدف قرار دادن فولیکول های مو و مهار رشد مو، لیزر درمانی می تواند احتمال گیر افتادن مو در زیر سطح پوست و ایجاد موهای زیر پوستی را به حداقل برساند.
  •  راحتی و صرفه جویی در زمان: با لیزر موهای زائد می توانید خداحافظی کنید به اصلاح مکرر، اپیلاسیون یا کندن مکرر. این می تواند باعث صرفه جویی در وقت و تلاش شما در روال نظافت روزانه شود و به شما این امکان را می دهد که برای مدت طولانی تری از پوست صاف تر لذت ببرید.

 توجه به این نکته مهم است که تجربیات فردی با لیزر موهای زائد ممکن است متفاوت باشد و نتایج به عواملی مانند رنگ مو، نوع پوست و تخصص پزشک بستگی دارد.

تعداد جلسات مورد نیاز برای لیزر موهای زائد

تعداد جلسات مورد نیاز برای حذف موهای زائد با لیزر معمولاً بین 6 تا 8 جلسه است. این تعداد جلسه به عوامل مختلفی بستگی دارد:

نوع و ضخامت موها:

موهای تیره و ضخیم معمولاً نیاز به تعداد جلسات بیشتری دارند.
موهای نازک و روشن ممکن است با تعداد جلسات کمتری برطرف شوند.

رنگ پوست

افراد با پوست روشن‌تر به طور کلی نتایج بهتری از لیزر موهای زائد می‌گیرند.
در افراد با پوست تیره‌تر ممکن است نیاز به تعداد جلسات بیشتری باشد.

میزان رشد موها:

در افرادی که موهای زائد بیشتری دارند، معمولاً تعداد جلسات بیشتری نیاز است.
فراد با رشد موهای کم‌تر می‌توانند با تعداد جلسات کمتری به نتیجه برسند.

پاسخ‌دهی به درمان:

برخی افراد به علت عوامل ژنتیکی یا شرایط پوستی، پاسخ‌دهی بهتری به لیزر دارند.
در این افراد ممکن است تعداد جلسات کمتری برای حذف موها کافی باشد.
بطور کلی، برای حذف موهای زائد به صورت موثر و ماندگار، 6 تا 8 جلسه لیزر با فواصل 4 تا 6 هفته توصیه می‌شود. اما این تعداد جلسه ممکن است بر اساس شرایط فردی شما، توسط متخصص تغییر کند.

نواحی و مناطق قابل لیزر کردن موهای زائد

لیزر موهای زائد می‌تواند در تقریباً هر ناحیه‌ای از بدن که موهای زائد رشد می‌کنند، انجام شود. البته لیزردرمانی در مناطق مختلف بدن هر فردی بستگی به نظر اپراتور دارد. ممکن است در قسمت هایی از بدن، روش‌های دیگر جایگزین لیزر درمانی باشند. اما به طورکلی نواحی بدن که قابل لیزر کردن هستند عبارتنداز:

  • بالا
  • چانه
  • گونه‌ها
  • خط ریش
  • زیربغل
  • بازوها و پشت بازو
  • قفسه سینه
  • شکم
  • خط بیکینی
  • پاها و دست‌ها و غیره.

این نواحی رایج‌ترین مکان‌ها برای لیزر موهای زائد هستند، اما تقریباً هر نقطه از بدن که موهای زائد دارد می‌تواند تحت درمان قرار گیرد.

لیزر موهای زائد صورت

پوست صورت مستعد رشد موهای زائد است. همچنین باتوجه به رنگ پوست و مو و ویژگی‌های ژنتیکی هر فردی، رشد این موهای زائد در نواحی مختلف مثل پشت لب، چانه، گونه‌ها و خط ریش می‌تواند آزاردهنده باشد. اما با روش لیزردرمانی می‌توان از رشد این موها در صورت جلوگیری کرد.
قبل از شروع درمان، یک جلسه مشاوره با متخصص زیبایی یا پزشک برگزار می‌شود. در این جلسه، نوع پوست و موهای شما بررسی می‌شود تا اطمینان حاصل شود که لیزر برای شما مناسب است. پس از جلسه، ممکن است کمی قرمزی و تورم در ناحیه مختلف پوست صورت مشاهده شود که معمولاً در عرض چند ساعت تا چند روز برطرف می‌شود.

لیزر موهای زائد بدن

رشد موهای زائد در نواحی مختلف بدن مثل دست و پاها، بازو، پشت بازو، زیر بغل و ران می‌تواند آزاردهنده باشد. با روش لیزردرمانی می‌توان رشد موهای زائد در این نواحی و حتی ناحیه تناسلی را کاهش داده و از رویش مجدد موها جلوگیری کرد.
در جلسه مشاوره پزشکی قبل از شروع جلسات لیزر درمانی، متخصص زیبایی، پوست شما را بررسی کرده و لیزر درمانی را برای نواحی موردنیاز تجویز می‌کند. مثلا ممکن است تنها نیاز به لیزر موهای زیربغل داشته باشید.

عوارض لیزر موهای زائد

در حالی که لیزر موهای زائد به طور کلی زمانی که توسط یک متخصص آموزش دیده انجام شود ایمن در نظر گرفته می شود، عوارض جانبی بالقوه ای وجود دارد که می تواند رخ دهد. مهم است که قبل از انجام درمان از این عوارض جانبی آگاه باشید. در اینجا برخی از عوارض جانبی احتمالی وجود دارد:

  • تحریک پوست: به دنبال لیزر موهای زائد، قرمزی پوست، تورم یا سوزش خفیف در ناحیه تحت درمان معمول است. این اثرات معمولاً در عرض چند ساعت تا چند روز فروکش می‌کنند.
  • تغییرات رنگدانه: در برخی موارد، لیزر موهای زائد می تواند باعث تغییرات موقت یا به ندرت دائمی در رنگدانه های پوست شود. این می تواند به صورت تیره شدن (هیپرپیگمانتاسیون) یا روشن شدن (هیپوپیگمانتاسیون) پوست تحت درمان ظاهر شود. این تغییرات رنگدانه بیشتر در افرادی با رنگ پوست تیره‌تر رخ می‌دهد، اما عموماً موقتی هستند و با گذشت زمان محو می‌شوند.
  • ایجاد تاول و پوسته پوسته شدن: در موارد نادر، لیزر موهای زائد ممکن است باعث ایجاد تاول یا پوسته پوسته شدن پوست شود. این به احتمال زیاد زمانی اتفاق می افتد که لیزر در سطوح انرژی بالاتر یا اگر پوست در طول درمان به اندازه کافی خنک نشده باشد استفاده می شود. تکنیک های خنک کننده و تنظیمات مناسب در تنظیمات لیزر می تواند به به حداقل رساندن خطر این عوارض جانبی کمک کند.
  • حساسیت پوستی: پوست لیزر شده ممکن است به طور موقت نسبت به نور خورشید حساس تر شود، بنابراین محافظت از نواحی تحت درمان در برابر قرار گرفتن بیش از حد خورشید بسیار مهم است. هنگام بیرون رفتن از خانه باید از کرم ضد آفتاب با SPF بالا استفاده کرد و لباس محافظ پوشید.
  • آسیب چشم: لیزر موهای زائد شامل استفاده از نور شدید است و در صورت عدم استفاده از محافظ چشم مناسب در طول عمل، خطر آسیب چشم وجود دارد. هم فردی که درمان را انجام می دهد و هم مشتری باید از عینک های محافظ برای محافظت از چشمان خود در برابر نور لیزر استفاده کنند.
  • عوارض جانبی نادر: در موارد نادر، لیزر موهای زائد می تواند منجر به عوارض جانبی دیگری مانند جای زخم، سوختگی یا عفونت شود. این خطرات را می توان با اطمینان از انجام این روش توسط یک متخصص واجد شرایط و با تجربه به حداقل رساند حرفه ای.

بسیار مهم است که قبل از انجام لیزر موهای زائد در مورد خطرات و عوارض جانبی با یک پزشک آموزش دیده صحبت کنید. آنها شرایط فردی شما را ارزیابی می کنند و شما را در مورد بهترین رویکرد برای به حداقل رساندن هرگونه عوارض احتمالی راهنمایی می کنند.

اقدامات قبل از لیزر موهای زائد

اقدامات قبل از لیزر موهای زائد بسیار مهم هستند تا بهترین نتایج ممکن حاصل شود و خطرات به حداقل برسند. پیش از انجام لیزر موهای زائد، یک جلسه مشاوره با پزشک یا متخصص زیبایی داشته باشید. در این جلسه، نوع پوست، رنگ مو، و تاریخچه پزشکی شما بررسی می‌شود تا اطمینان حاصل شود که لیزر برای شما مناسب است.

اجتناب از آفتاب

حداقل چهار تا شش هفته قبل از لیزر، از قرار گرفتن در معرض مستقیم آفتاب و استفاده از سولاریوم خودداری کنید. پوست برنزه شده می‌تواند خطر سوختگی و عوارض جانبی را افزایش دهد.

عدم استفاده از روش‌های رفع موهای ریشه‌ای

از چهار تا شش هفته قبل از لیزر، از موم، اپیلاتور، بند انداختن یا هر روش دیگری که موها را از ریشه خارج می‌کند، استفاده نکنید. این روش‌ها فولیکول‌های مو را که هدف لیزر هستند، تخریب می‌کنند.

اصلاح کردن مو

یک یا دو روز قبل از جلسه لیزر، موهای ناحیه مورد نظر را با تیغ اصلاح کنید. موهای بلند می‌توانند سطح پوست را بسوزانند و ناراحتی ایجاد کنند. اصلاح کردن باعث می‌شود که ریشه مو در فولیکول باقی بماند تا لیزر بتواند روی آن تمرکز کند.

اجتناب از محصولات پوستی خاص

از چند روز قبل از لیزر، از مصرف محصولات پوستی حاوی رتینوئیدها یا اسیدهای قوی مانند گلیکولیک اسید خودداری کنید. این محصولات می‌توانند پوست را حساس کنند.

پرهیز از داروهای خاص

در صورت استفاده از داروهایی که حساسیت پوست به نور را افزایش می‌دهند، مانند برخی آنتی‌بیوتیک‌ها، به پزشک اطلاع دهید. ممکن است نیاز باشد که استفاده از این داروها را متوقف کنید.

تمیز بودن پوست

در روز جلسه لیزر، پوست ناحیه مورد درمان باید تمیز و عاری از هر گونه لوسیون، کرم، آرایش، دئودورانت یا هر محصول دیگری باشد. با رعایت این اقدامات، شما می‌توانید به بهترین نتایج ممکن از جلسات لیزر موهای زائد دست یابید و خطر عوارض جانبی را به حداقل برسانید.

سن مناسب برای لیزر موهای زائد

بهترین بازه سنی برای انجام لیزر موهای زائد، 20 تا 40 سالگی است. البته در موارد خاص، متخصص پوست می‌تواند سن مناسب را با توجه به شرایط فردی شما تعیین کند. برای تعیین سن مناسب انجام لیزر موهای زائد پشت لب، موارد زیر را باید در نظر گرفت:

معمولاً روند رشد موها در نواحی مختلف بدن با سن متفاوت است.

  •  برای لیزر موهای زائد پشت لب، بهترین زمان انجام آن در سنین 20 تا 40 سالگی است. در این محدوده سنی، موها به طور کامل رشد یافته و آماده انجام لیزر هستند.
  • تغییرات هورمونی در سنین بلوغ و یائسگی می‌تواند باعث افزایش موهای زائد شود. انجام لیزر در این دوره‌ها ممکن است نتایج پایدار و موثری نداشته باشد.
  • با افزایش سن، قدرت پاسخ‌دهی پوست به لیزر کاهش می‌یابد.
  • در افراد جوان‌تر (20 تا 40 سال)، معمولاً پاسخ به درمان بهتر و ماندگاری نتایج بیشتر است.

هزینه لیزر موهای زائد در اصفهان

هزینه لیزر موهای زائد در نواحی مختلف بدن متفاوت است. مرکز انجام مراقبت های زیبایی، میزان تخصص فرد، نوع دستگاه و تعداد نواحی مورد نیاز برای انجام لیزردرمانی در هزینه لیزر موثر است. مثلا هزینه برای درمان فول بادی یا برای نواحی دست یا پا متفاوت خواهد بود. اگر در اصفهان هستید، برای بهره مندی از بهترین قیمت لیزر موهای زائد به مجموعه تخصصی لیزر موهای زائد کلینیک زیبایی ریحان بیوتی مراجعه کنید.

 

 

سوالات متداول درباره لیزر موهای زائد

در حالی که لیزر موهای زائد را می توان بر روی اکثر انواع پوست و رنگ مو انجام داد، اما در افرادی که پوست روشن و موهای تیره دارند بهترین اثر را دارد. افرادی که موهای بسیار روشن یا بلوند دارند ممکن است پس از درمان بهبود قابل توجهی نبینند.
لیزر موهای زائد برای زنان باردار به دلیل خطرات احتمالی برای جنین توصیه نمی شود.
به طور کلی توصیه می شود در صورت برنزه شدن یا آفتاب سوختگی از لیزر موهای زائد خودداری کنید، زیرا این امر می تواند خطر عوارض و عوارض جانبی را افزایش دهد.
لیزر موهای زائد در اکثر موارد نتایج دائمی دارد، اما به طور کامل دائمی نیست. در برخی افراد ممکن است با گذشت زمان مقداری از موها دوباره رشد کنند که در این صورت نیاز به جلسات تقویتی لیزر است.
اگر توسط متخصص و با تنظیمات صحیح انجام شود، لیزر معمولاً به پوست آسیب نمی‌رساند. اما ممکن است در بعضی افراد واکنش‌هایی مانند قرمزی، کوچک شدن فولیکول‌ها یا تغییر رنگ موقتی پوست ایجاد شود که معمولاً طی چند روز برطرف می‌شود.
درد ناشی از لیزر معمولاً متوسط و قابل تحمل است. بیشتر افراد آن را به صورت سوزش یا ضربه کوچکی توصیف می‌کنند. با استفاده از کرم‌های بی‌حس کننده می‌توان درد را کاهش داد.
بعد از هر جلسه لیزر، استفاده از کرم‌های مرطوب کننده، پرهیز از آفتاب، و عدم تحریک ناحیه درمان شده توصیه می‌شود. متخصص پوست در مورد سایر مراقبت‌های لازم هم به شما راهنمایی خواهد داد.

با دوستان خود به اشتراک بگذارید