آر اف فرکشنال (RF fractional) در اصفهان

در صورتی که برای جوانسازی پوست و کاهش چین و چروک و لک‌های صورت به متخصص پوست و مو مراجعه کنید، ممکن است آر اف فرکشنال را به شما پیشنهاد دهد. این روش طی چند سال گذشته بسیار کاربرد داشته و با نتایج خوبی همراه بوده است. خوشبختانه هم خانم‌ها و هم آقایان برای کاهش لک‌‌های صورت خود می‌توانند از این روش استفاده کنند و محدودیتی در استفاده از آن وجود ندارد. اما اگر می‌خواهید بیشتر با مزایای آر اف فرکشنال آشنا شوید و مراحل انجام آن را بدانید، تا آخر این مقاله با ما همراه باشید.

آر اف فرکشنال

دریافت خدمات ویژه

Vip Services

کادر درمان مجرب

Experienced Staff

دستگاه‌های مدرن

Modern Equipment

رضایت مشتریان بالا

High Satisfaction

دریافت مشاوره رایگان یا رزرو نوبت

لطفا مشخصات خود را در باکس‌های زیر وارد کنید تا همکاران ما در اسرع وقت با شما هماهنگی‌های لازم را انجام دهند

آنچه در ادامه می‌خوانید

آر اف فرکشنال چیست؟

RF فرکشنال مخفف عبارت Fractional Radiofrequency است و یک درمانی زیبایی محسوب می‌شود که در آن از انرژی فرکانس رادیویی برای رفع مشکلات پوستی مختلف استفاده می‌کنند. fractional در واقع یک روش غیر تهاجمی است که برای جوانسازی و سفت کردن پوست کاربرد دارد. در واقع با استفاده از لیزر RF می‌توان چین و چروک پوست، جای زخم، منافذ قابل مشاهده و رنگدانه ناهموار پوست را به طور قابل‌ توجهی رفع کرد و برای جوانسازی پوست از آن استفاده کرد. پس با استفاده از این روش می‌توان بدون جراحی به پوستی زیبا‌تر و جوان‌تر رسید.

مراحل انجام لیزر آر اف فرکشنال

قبل از انجام لیزر RF، پزشک سطح پوست شما را با استفاده از یک محلول پاک کننده به خوبی تمیز می‌کند. سپس محل درمان را با یک ماده مخصوص بی حس کرده تا شما هنگام درمان احساس درد نکنید. معمولا به ۱۵ تا ۳۰ دقیقه زمان نیاز است که پوست کاملا بی حس شود. پس از آن، از یک ژل خنک کننده استفاده می‌کند تا هنگام درمان احساس سوزش کم‌تری داشته باشید. سپس دستگیره آر اف فرکشنال را روی پوست شما قرار می‌دهد تا امواج رادیویی به لایه‌های پوست منتقل شود. این روش تا حد زیادی پوست را سفت‌تر می‌کند و لکه‌های پوستی را از بین می‌برد. خوب است به این نکته نیز اشاره کنیم که درجه لیزر آر اف فرکشنال بر اساس پوست شما تعیین می‌شود تا به عمق پوست نفوذ کند. در این روش به بیهوشی احتیاجی نیست و فقط ممکن است روی پوست خود کمی احساس گرما کنید و نتایج آن تا چند ماه بعد باقی می‌ماند، چون طی این مدت پوست شروع به کلاژن سازی می‌کند.

انواع آر اف فرکشنال

دستگاه‌های آر اف با توجه به نوع و برند خود انواع مختلفی دارد که عملکرد آن‌ها را متفاوت می‌کند. از انواع دستگاه‌های آر اف می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

آر اف سوزنی

یکی از رایج‌‌ترین و کاربردی‌ترین دستگاه‌‌های آر اف فرکشنال برای جوانسازی پوست صورت، آر اف سوزنی است که برای درمان جای جوش از آن استفاده‌ می‌کنند. این دستگاه امواج رادیو فرکانسی خود را به وسیله سوزن‌‌های بسیار ریز به لایه درم پوست منتقل کرده و همه ویتامین‌‌های مورد نیاز پوست آسیب‌ دیده را به وسیله آن سوزن‌‌ها به لایه درم انتقال می‌دهد. معمولا تعداد جلسات درمانی توسط این دستگاه به نوع آسیب‌ دیدگی پوست بستگی دارد.

آر اف تری پلار

دستگاه آر اف تری پلار علاوه‌ بر این‌که می‌تواند پوست را جوانسازی کند، سایر مشکلات پوستی همچون چین‌ و چروک، اسکار و آکنه را نیز از بین می‌برد و بر سطح گسترده‌‌تر و عمیق‌‌تری از پوست نفوذ می‌کند.

آر اف رافوس

معمولا از این دستگاه برای کاهش چربی و لاغری استفاده می‌شود. همچنین این دستگاه در جوانسازی پوست، از بین بردن چربی‌های اضافه در شکم و پهلو، لاغری بازوان و زانو‌ها و همچنین رفع افتادگی غبغب نیز نقش دارد‌.

آر اف سه‌ بعدی

یکی از دستگاه‌‌های آر اف فرکشنال که نسبت‌ به سایر دستگاه‌‌های آر اف، به لایه‌‌های عمیق‌ تری از پوست نفوذ می‌‌کند، دستگاه آر اف سه‌ بعدی است. این دستگاه برای درمان مشکلات پوستی همچون آکنه، سلولیت، اسکار و غیره بسیار موثر است و باعث لیفت و سفتی پوست می‌‌شود.

آر اف ترماژ

این دستگاه علاوه بر این که روی پوست صورت تاثیرگذار است، برای پوست بدن نیز موثر بوده و از غیرتهاجمی‌ترین روش‌‌های جوانسازی پوست محسوب می‌شود‌. این روش هر ۶ ماه یک بار به تمدید نیاز دارد و باعث تحریک کلاژن سازی در پوست خواهد شد.

آر اف خانگی

همانطور که از اسمش مشخص است، این دستگاه برای مصرف شخصی کاربرد داشته و در انواع گوناگونی ساخته می‌شود. این دستگاه‌ها نسبت به سایر دستگاه‌های آر اف ابعاد کوچک‌تری داشته و در جوانسازی پوست موثر هستند.

مزایا و کاربردهای آراف فرکشنال چیست؟

لیزر RF نسبت به اغلب روش‌های زیبایی مزایای زیادی دارد. به همین دلیل است که اغلب پزشکان استفاده از آن را به بیماران پیشنهاد می‌دهند. از مزایا و کاربرد‌های این روش که باعث شده طرفداران زیادی داشته باشد، موارد زیر را می‌توان نام برد:

رفع جای جوش و آکنه

آر اف فرکشنال باعث رشد سلول‌های جدید، تنگ کردن منافذ پوست و کنترل چربی پوست می‌شود و میزان جوش و آکنه روی پوست را کنترل خواهد کرد.همچنین این دستگاه برای درمان ترشح بیش از حد چربی پوست و رفع منافذ باز آن بسیار کاربردی است.

بهبود جای زخم و اسکار‌های عمیق

درمان جای زخم، اسکار و آکنه یکی دیگر از کاربردهای دستگاه آر اف است. در حقیقت این دستگاه اسکارهای عمیق را به خوبی درمان می‌کند.

درمان سلولیت

برای درمان ترک‌های پوستی و سلولیت می‌توان از این دستگاه استفاده کرد.

درمان مشکل تعریق بیش از حد

از کاربردهای جالب دیگر دستگاه آر اف، درمان تعریق بیش از حد است که در آن غده‌های تعریق را کنترل کرده و از تعریق بیش از حد و بوی بد بدن جلوگیری می‌کند.

تحریک تولید کلاژن و درمان چین و چروک

آر اف فرکشنال با تحریک تولید کلاژن و فیبروپلازی، به درمان چین و چروک صورت کمک کرده و باعث جوان شدن پوست خواهد شد.

سفت کردن پوست

از مهم‌ترین کاربرد‌های دستگاه آر اف فرکشنال می‌توان به سفت کردن پوست و درمان شلی و افتادگی پوست اشاره کرد. در واقع این دستگاه باعث لیفتینگ طبیعی پوست خواهد شد.

درمان لکه‌های پوستی

با توجه به این‌که آر اف فرکشنال باعث تحریک تولید ملانین می‌شود، به بهبود لکه‌های پوستی مانند لکه‌های خورشیدی، لکه‌های قهوه‌ای و لکه‌های پیری کمک می‌کند.

عوارض لیزر RF فرکشنال

به طور کلی دستگاه fractional RF عوارض زیادی ندارد و یک روش ایمن محسوب می‌شود. اما گاهی اوقات به خاطر حساسیت زیاد پوست یا بی تجربگی پزشک ممکن است عوارض کوچکی ایجاد شود که پس از مدت کوتاهی رفع خواهند شد. از این عوارض می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • خشکی و ترشح پوست
  • سوختگی پوست
  • قرمزی و تورم موقت
  • حساس شدن پوست به لمس
  • پوسته پوسته شدن پوست
  • تحریکات پوستی

مراقبت‌های قبل از انجام لیزر RF‏

برای گرفتن نتیجه بهتر از لیزر آر اف فرکشنال و به حداقل رساندن عوارض ناشی از آن لازم است قبل از انجام هر اقدامی یک سری نکات مهم را در نظر بگیرید. چون هر چه میزان توجه شما به این نکات بیشتر باشد، نتیجه کار بهتر خواهد بود. از مراقبت‌های قبل از انجام لیزر RF که از اهمیت زیادی برخوردار هستند، موارد زیر را می‌توان نام برد:

  • چند هفته قبل از درمان، از هیچ گونه لایه برداری استفاده نکنید.
  • از یک هفته تا یک ماه قبل از انجام لیزر، از برنزه کردن پوستتان خودداری کنید.
  • سعی کنید دو هفته قبل از درمان یک روتین پوستی مناسب را برای پاکسازی پوستتان در صبح و شب انجام دهید.
  • برای گرفتن نتیجه بهتر باید پوستی هیدراته داشته باشید. پس قبل از انجام لیزر آر اف حتما به مقدار کافی آب بنوشید.
  • در صورتی که در گذشته از ژل، بوتاکس و فیلر استفاده کرده‌اید، حتما به اپراتور خود اطلاع دهید.
  • برای انجام لیزر آر اف فرکشنال باید پوست تمیزی داشته باشید، پس نباید از مواد آرایشی استفاده کنید.
  • اگر داروهای ممنوع مصرف می‌کنید، حتما پزشک خود را در جریان بگذارید.

مراقبت‌های بعد از آر اف فرکشنال

مراقبت‌های بعد از انجام آر اف فرکشنال از اهمیت زیادی برخوردار هستند؛ چون رعایت این نکات به طور مستقیم روی بهبودی شما تاثیرگذار است و جلوگیری از عوارض این درمان به اقدامات شما بستگی دارد. از مراقبت‌های بعد از RF می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • بعد از درمان با دستگاه آر اف فرکشنال، نباید از محصولات شیمیایی مانند لوسیون و کرم‌های شستشوی پوست استفاده کنید.
  • تا چند روز بعد از آر اف بهتر است آرایش نکنید.
  • چند روز بعد از لیزر آر اف بهتر است از گرفتن حمام آب داغ خودداری کنید.
  • برای جلوگیری از عوارض، توصیه‌های پزشک خود را جدی بگیرید.
  • در صورتی که پس از درمان دچار حساسیت شدید، با مشورت پزشک می‌توانید از کرم‌های ضدحساسیت استفاده کنید‌.
  • از مصرف الکل و داروهای ضد انعقاد خون تا زمان برطرف شدن التهاب خودداری کنید.
  • پس از استفاده از دستگاه RF پوست نسبت به نور خورشید حساس خواهد شد. در این مواقع حتما از ضد آفتاب استفاده کنید.
  • تا ۲۴ ساعت پس از درمان از شستن صورت خود امتناع کنید.
  • بعد از درمان، پوست دچار خشکی و ترشح خواهد شد. پس در این مواقع باید از یک مرطوب کننده با کیفیت استفاده کنید.

بهترین دستگاه آر اف فرکشنال کدام است؟

امروزه از دستگاه‌های مختلفی برای انجام فرکشنال استفاده می‌شود که هر کدام از آن‌ها توسط شرکت‌ها و کشورهای متفاوتی تولید شده‌اند. این دستگاه‌ها در جوانسازی پوست بسیار موثر بوده و از اعتبار کافی برخوردار هستند. از بهترین دستگاه‌های آر اف فرکشنال می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

دستگاه آر اف فرکشنال ویواسه

از جدید‌ترین دستگاه‌های آر اف می‌توان به ویواسه اشاره کرد که استفاده از آن با درد کمی همراه است و طی مدت کوتاهی نتایج مطلوبی ایجاد می‌کند. این دستگاه کوتاه‌ترین دوره بهبودی را دارد و گاهی بعد از یک ساعت تورم و قرمزی ناشی از آن از بین می‌رود.

دستگاه آر اف فرکشنال ترمیا

از دیگر دستگاه‌های آر اف، دستگاه ترمیا است که سوزن‌های آن نسبت به دیگر دستگاه‌ها ضخامت کمتری دارد و این موضوع روند بهبودی آن را کوتاه‌تر می‌کند. به طور کلی انرژی لیزر این دستگاه بسیار بالا است و برای همه طیف‌های رنگ پوست نتیجه‌ بخش خواهد بود.

دستگاه آر اف فرکشنال اسکارلت

کاربردی‌ترین دستگاه آر اف فرکشنال، دستگاه اسکارلت است که استفاده از آن درد کمی داشته و لیزر درمانی با آن طی مدت کوتاهی انجام می‌شود. این دستگاه روی پوست گرمای پایداری ایجاد کرده و برای آر اف صورت و بدن قابل استفاده است. بهترین دما برای استفاده از لیزر این دستگاه دمای ۵۵ تا ۶۰ درجه سانتی‌ گراد بوده و میزان رضایت افراد از این دستگاه بسیار زیاد است.

تفاوت‌های جوانسازی پوست با هایفوتراپی و لیزر آر اف فرکشنال

به طور کلی هایفوتراپی شباهت زیادی با لیزر آر اف فرکشنال دارد و هر دو روش‌ موثری برای جوانسازی پوست محسوب می‌شوند. اما در حین داشتن شباهت‌های فراوان، این دو روش تفاوت‌هایی نیز با هم دارند که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم:

  1.  یکی از تفاوت‌های این دو روش، مشاهد نتیجه کار است که در روش هایفوتراپی بلافاصله بعد از انجام آن می‌توان نتیجه کار را مشاهده کرد. اما نتیجه حاصل از روش فرکشنال بعد از ۲ تا ۳ ماه قابل مشاهده است.
  2. از دیگر تفاوت‌های هایفوتراپی با روش آر اف می‌توان به تعداد جلسات اشاره کرد. در واقع روش هایفوتراپی در یک جلسه انجام می‌شود اما روش آر اف به چندین جلسه احتیاج دارد.
  3.  از نظر ماندگاری دوام هایفوتراپی بین ۱ تا ۲ سال و ماندگاری فرکشنال تقریبا یک سال است.
  4. به طور کلی تاثیر هایفوتراپی برای لیفت صورت از روش آر اف بیشتر است اما برای انتخاب روش بهتر، لازم است با پزشک خود مشورت کنید.

نکاتی که باید در مورد fractional RF به آن توجه کنید

علاوه بر مواردی که در بالا به آن‌ها اشاره شد، هنگام استفاده از دستگاه‌های آر اف لازم است یک سری نکات دیگری را در نظر بگیرید تا نتیجه مطلوب حاصل شود. این نکات عبارتند از:

  • قبل از درمان حتما صورت خود را خوب بشویید.
  • حداقل ۷ روز قبل از درمان از داروهای رقیق‌ کننده خون مانند آسپرین و داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی مثل ایبوپروفن و دیکلوفناک استفاده نکنید
    اگر بیماری خاصی دارید، به پزشک اطلاع دهید.
  • برای رفع التهاب بعد از درمان می‌توانید از زینک استفاده کنید.
  • هم شما و هم اپراتور دستگاه RF لازم است بهداشت را رعایت کنید.
  • اگر با افزایش سن لکه‌هایی روی پوستتان ایجاد شده، با استفاده از این روش می‌توانید آن‌ها را از بین ببرید.
  • بعد از درمان به هیچ عنوان از کرم‌های لایه بردار استفاده نکنید.
  • در صورتی که به بیماری‌های پوستی مانند اگزما، لوپوس و پسوریازیس مبتلا هستید، استفاده از آر اف فرکشنال به شما توصیه نمی‌شود.

هزینه انجام آر اف فرکشنال در اصفهان

عوامل مختلفی همچون کلینیک یا مرکز درمانی، تعداد جلسات درمان، قسمت تحت درمان و نوع مشکل و میزان آن، میزان تخصص و تجربه پزشک و نوع دستگاه مورد استفاده در درمان می‌تواند در هزینه انجام فرکشنال تاثیرگذار باشد. به همین دلیل یک قیمت مشخص برای انجام هر جلسه لیزر آر اف تعیین نشده است. اما شما می‌توانید به کلینیک ریحان بیوتی در اصفهان مراجعه کنید و از قیمت‌ها و نوع خدمات این کلینیک مطلع شوید‌. کلینیک ریحان بیوتی با داشتن سابقه طولانی در انجام خدمات زیبایی، به خوبی شما را در این زمینه راهنمایی خواهد کرد‌.

سوالات متداول در رابطه با لیزر آر اف فرکشنال

به طور کلی تعداد جلسات لیزر آر اف به نوع پوست شما بستگی دارد. در واقع اگر پوست نسبتا سالمی داشته باشید، حداقل به ۳ جلسه احتیاج خواهید داشت. اما اگر قصد رفع عارضه خاصی را داشته باشید، تعداد جلسات بیشتر خواهد بود که پزشک در این مواقع طبق صلاحدید خود عمل می‌کند.
درست است که از آر اف و بوتاکس برای سفت کردن پوست استفاده می‌کنند، اما در حین داشتن شباهت‌های فراوان، تفاو‌هایی نیز با هم دارند. برای مثال ماندگاری آر اف فرکشنال از بوتاکس بیشتر است و بوتاکس بعد از چند ماه نیاز به تمدید دارد‌. علاوه بر این، نتیجه حاصل از آر اف طبیعی‌تر از بوتاکس است؛ چون آر اف فرکشنال پوست را به کلاژن سازی تحریک می‌کند. یکی دیگر از مواردی که آر اف فرکشنال را بهتر از بوتاکس کرده، محدودیت‌های بوتاکس است. در واقع تزریق بوتاکس محدودیت سنی دارد، اما روش آر اف هیچ محدودیتی نداشته و از سن ۲۰ سالگی به بعد قابل انجام است.
تفاوت اصلی این دو روش به عملکرد آن‌ها برمی‌گردد. به طور کلی اثرگذاری لیزر RF از مزونیدلینگ بیشتر است و اغلب هیچ عوارضی ندارد. اما در مقابل گاهی مزونیدلینگ با عوارضی همراه است و پس از درمان به مراقب نیاز دارد.

با دوستان خود به اشتراک بگذارید