دریافت مشاوره رایگان یا رزرو نوبت

لطفا مشخصات خود را در باکس‌های زیر وارد کنید تا همکاران ما در اسرع وقت با شما هماهنگی‌های لازم را انجام دهند

نکات لیزر موهای زائد

نکاتی که در مورد لیزر موهای زائد نمی‌دانید

آنچه در ادامه می‌خوانید

لیزر موهای زائد روشی محبوب برای رهایی دائمی از موهای زائد است که هم در بین خانم ها و هم به طور فزاینده ای در بین آقایان محبوبیت دارد. اصلاح و اپیلاسیون می‌تواند زمان زیادی از ما بگیرد و در نهایت هزینه آن بسیار بیشتر از لیزر موهای زائد باشد، پس چرا به آن فکر نکنیم؟

در این مقاله از ریحان بیوتی تلاش کرده‌ایم تا راهنمایی برای کمک به شما در درک بهتر و تصمیم گیری در مورد مناسب بودن لیزر موهای زائد برای آقایان و خانم ها شما ارائه دهیم:

۱۰ نکته که باید در مورد لیزر موهای زائد بدانید!

اهمیت دستگاه مورد استفاده در لیزر موهای زائد

هر کلینیکی از یک دستگاه و لیزر برای درمان پوست شما استفاده نمی‌کند. دستگاه‌های مختلفی با قابلیت‌های متفاوت وجود دارد. دستگاه‌های رایج عبارتند از Cynosure Elite ،Lightsheer Diode و candela. همچنین لیزرهای مختلفی از جمله الکساندریت و Nd:YAG وجود دارند که طول موج‌های مختلفی دارند و برای انواع پوست و مو مناسب هستند. از کلینیک خود در مورد دستگاه‌های موجود سوال بپرسید.

برخی از کلینیک‌ها، مد ‌اسپاها و سالن‌های زیبایی از لیزر برای درمان‌های رفع موهای زائد استفاده نمی‌کنند، آنها از نور پالسی شدید (IPL) استفاده می‌کنند که در از بین بردن موهای زائد بسیار کم اثرتر است. 

به یک متخصص باتجربه و واجد شرایط مراجعه کنید:

در کلینیک‌های معتبر تیمی از اپراتورهای آموزش دیده لیزر و کادر پزشکی برای انجام و کمک به درمان ها و روش‌های ما وجود دارد. در حالی که در سالن‌های زیبایی و سایر مکان‌های غیرپزشکی، ممکن است از کادر مجرب بهره نبرند و شما را آسیب پذیر کند. ما استانداردهای بسیار بالایی برای مراقبت از بیمار داریم، به این معنی که با شما همکاری می‌کنیم تا نتایج مناسب را با خیال راحت ارائه دهیم.

اگر پوست تیره‌تری دارید، بیشتر مراقب باشید:

مطمئن شوید که پزشک شما در ارائه لیزر موهای زائد به انواع پوست تیره‌تر تجربه دارد. پوست تیره به طور قابل توجهی به دانش و مراقبت بیشتری نیاز دارد.

مطمئن شوید که تست پچ انجام می‌دهید:

همیشه قبل از شروع دوره لیزر موهای زائد باید تست پچ انجام دهید. مراقب هر جایی که مایل به چشم پوشی از تست پچ است باشید. این یک روش مهم برای تعیین مناسب بودن شما برای اطمینان از انجام ایمن درمان است.

از برنزه کردن قبل از درمان و بلافاصله بعد از آن خودداری کنید:

توصیه می‌شود که لیزر موهای زائد را روی پوست برنزه انجام ندهید. علاوه بر این، باید تا حد امکان از قرار گرفتن در معرض نور خورشید به مدت ۲۴ ساعت پس از درمان خودداری کنید – در صورت بیرون رفتن از منزل از ضد آفتاب استفاده کنید. استفاده از ضد آفتاب هر روز و  پس از لیزر موهای زائد بسیار مهم است.

لیزر موهای زائد به معنای از بین رفتن دائمی مو نیست:

لیزر موهای زائد روشی موثر برای کاهش رشد مو است. این روش با مختل کردن عملکرد فولیکول مو عمل می‌کند. فولیکول مو پس از درمان همچنان وجود دارد اما در صورت هدف قرار گرفتن در طول فاز رشد خود قادر به رشد مو نیست. الکترولیز تنها روش تایید شده برای رفع دائمی موهای زائد است اما زمان بسیار زیادی طول می‌کشد و رایج نیست. به طور معمول توصیه می‌شود هر چند سال یکبار درمان تکمیلی لیزر موهای زائد برای حفظ نتیجه دلخواه انجام شود.

موها در مراحل مختلف رشد می‌کنند:

لیزر موهای زائد با هدف قرار دادن فولیکول‌های مو در فاز رشد فعال خود عمل می‌کند. موهایی که در مراحل دیگر هستند تحت تأثیر لیزر قرار نمی‌گیرند. این تا حدی دلیل ضرورت یک دوره درمان و همچنین انجام درمان‌های تکمیلی هر چند سال یکبار است.

می‌توانید قبل از درمان اصلاح کنید:

در حالی که از بین بردن ریشه ای موها مانند اپیلاسیون قبل از درمان و بین درمان‌ها توصیه نمی‌شود، اما همچنان می‌توانید اصلاح کنید. در درمان‌های ما از سیستم شبکه‌ای استفاده می‌شود که یک روش بسیار هدفمند برای درمان موها است.

لیزر موهای زائد آنقدرها هم درد ندارد:

درد ناشی از لیزر موهای زائد مثل ضربه یک کش لاستیکی روی پوست یا یک ضربه تند با انگشت و حالت سوزن سوزن شدن است.

لیزر موهای زائد روی موهای روشن، خاکستری یا قرمز کار نمی‌کند:

متأسفانه، لیزر موهای زائد به دلیل ملانین موجود در پوست روی موهای روشن، خاکستری یا قرمز خوب عمل نمی‌کند.

hsir removal laser for men

چرا باید کلینیک ریحان بیوتی را برای لیزر موهای زائد انتخاب کنید؟

اپراتورها و متخصصان لیزر ما که درمان را انجام می‌دهند آموزش دیده و واجد شرایط هستند. کلینیک ریحان بیوتی سالها تجربه در ارائه درمان‌های لیزر موهای زائد دارد. برای دستیابی به بهترین نتایج، ما از لیزر IPL برای لیزر موهای زائد استفاده نمی‌کنیم. زمان درمان سریع و راحت است، بنابراین شما می‌توانید بدون اختلال در کارهای روزمره خود به آن بازگردید. همچنین با نتایج لیزر موهای زائد، در درازمدت در زمان و هزینه صرفه جویی خواهید کرد.

لیزر موهای زائد چگونه عمل می‌کند؟

لیزرها مو را در پیاز آن هدف قرار می‌دهند. این رنگدانه موجود در مو است که به عنوان “هدف” عمل می‌کند. این فرآیند، از طریق فرآیندی به نام فتوترمولیز انتخابی اتفاق می‌افتد. انرژی لیزر به طور انتخابی توسط رنگدانه‌های مختلف جذب می‌شود که بستگی به طول موج لیزر دارد. به طور خلاصه، نور لیزر به دنبال رنگدانه تیره‌تر فولیکول مو می‌گردد، روی آن قفل می‌شود و آن را از بین می‌برد. مهم است که به یاد داشته باشید، با توجه به ماهیت لیزرها، بهتر است این نوع رفع موهای زائد را از مطب متخصص پوست انجام دهید. برای اشنایی کامل با طرز کار لیزر موهای زائد میتوانید مقاله مربوط به آن را در همین بلاگ دنبال کنید.

در اینجا چند نکته وجود دارد که باید قبل از قرار گرفتن زیر نور لیزر بدانید:

  • لیزر موهای زائد روی برخی از نواحی سریعتر از سایرین عمل می‌کند تقریباً در هر جایی که مو وجود داشته باشد می‌توان لیزر انجام داد، با این حال، قسمت‌هایی از بدن وجود دارد که فرآیند لیزر در آنها سریعتر عمل می‌کند. “محبوب‌ترین نواحی برای درمان، زیر بغل، ناحیه بیکینی و ساق پا هستند. در مطالعات، زیر بغل اغلب سریعترین پاسخ را می‌دهد، بخشی از آن به این دلیل است که روشن‌ترین ناحیه با کمترین قرار گرفتن در معرض آفتاب است و موهای تیره‌تری دارد.
  • انتظار نتایج فوری را نداشته باشید! لیزر موهای زائد یک تصمیم یکبار مصرف نیست. اگر به دنبال از بین بردن مو در قسمت خاصی از بدنتان هستید، چندین جلسه مراجعه به متخصص پوست طول می‌کشد (و هیچ تضمینی وجود ندارد که موها برای همیشه از بین بروند) معمولا حدود شش تا هشت جلسه طول می‌کشد تا حداقل ۹۰ درصد از موهای یک منطقه از بدن از بین بروند.
  • تعداد جلسات مورد نیاز همچنین می‌تواند بسته به محل درمان متفاوت باشد. بدن می‌خواهد در نواحی خاصی مانند ناحیه تناسلی در ناحیه بیکینی مو داشته باشد، بنابراین ممکن است جلسات بیشتری برای این منطقه خاص مورد نیاز باشد. به خاطر داشته باشید که جلسات لیزر نیز باید فاصله داشته باشند.
  • پوستی که گیرنده‌های هورمونی زیادی دارد، مانند ناحیه کشاله ران و ریش، می‌تواند طول درمان‌ بیشتری داشته باشد. در نواحی که موها نازکتر هستند، هدف قرار دادن موها سخت‌تر است، بنابراین به درمان‌های بیشتری نیاز دارند. کسانی که موهای تیره و ضخیم و پوست روشن دارند بهترین کاندیداها برای لیزرهستند.

بهترین زمان برای لیزر موهای زائد چه زمانی است؟

 بهترین زمان برای انجام لیزر موهای زائد زمستان است.از آنجایی که لیزر رنگدانه ملانین موجود در فولیکول مو را هدف قرار می‌دهد، می‌تواند رنگدانه ملانین موجود در پوست را نیز هدف قرار دهد. اگر به تازگی به تعطیلات رفته‌اید و کمی برنزه شده‌اید، باید درمان لیزر خود را به تعویق بیندازید.

نکاتی درباره مراقبت‌های بعد از لیزر

کاری که شما پس از یک جلسه لیزر انجام می‌دهید هم مهم است. احتمالا می‌دانید که ضد آفتاب یک جزء حیاتی برای مراقبت از پوست شما پس از لیزر است. پس از درمان با لیزر موهای زائد، محافظت از پوست در برابر نور خورشید و استفاده از یک کرم موضعی ملایم و تسکین دهنده بسیار مهم است. از کورتون بدون نیاز به نسخه یا یک محصول مبتنی بر آلوئه ورا برای این منظور استفاده کنید. محصولاتی که حاوی آلوئه ورا، زردچوبه، اسکوالن و اسید هیالورونیک هستند، مواد مفیدی برای استفاده روی پوست هستند.

پوست برخی از افراد ممکن است به طور موقت پس از اولین جلسه لیزر تیره‌تر شود. اگر متوجه شدید که پوست شما پس از یک جلسه لیزر کمی ملتهب شده است،نگران نباشید. تورم اطراف فولیکول‌های مو پس از لیزر کاملاً طبیعی است، اما اگر شدید باشد، می‌تواند ناراحت کننده و خارش‌دار باشد که در این صورت، با مشورت پزشک متخصص از کرم ها و پمادهای تسکین دهند استفاده کنید.

با دوستان خود به اشتراک بگذارید

مطالب مفید دیگر

Durability of face lift with thread
لیفت صورت با نخ چقدر ماندگاری دارد؟
Laser hair removal during breastfeeding
لیزر موهای زائد در دوران شیردهی
first session
جلسه اول لیزر موهای زائد
anzym injection
کوچک کردن بینی با آنزیم (همه چیز درباره آمپول کوچک کننده بینی)
بهترین دستگاه لیزر موهای زائد
بهترین دستگاه لیزر موهای زائد در سال 2024
لیفت صورت و طب سنتی
آیا لیفت صورت با طب سوزنی موثر است؟
لیزر موهای زائد چگونه کار میکند
طرز کار لیزر موهای زائد چگونه است؟
نکات لیزر موهای زائد
نکاتی که در مورد لیزر موهای زائد نمی‌دانید
لیزذ بیکینی و انتقال زگیل تناسلی
لیزر موهای زائد و انتقال بیماری زگیل تناسلی
dermal_fillers_1600x900
تفاوت تزریق فیلر و چربی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *