دریافت مشاوره رایگان یا رزرو نوبت

لطفا مشخصات خود را در باکس‌های زیر وارد کنید تا همکاران ما در اسرع وقت با شما هماهنگی‌های لازم را انجام دهند

Laser hair removal during breastfeeding

لیزر موهای زائد در دوران شیردهی

آنچه در ادامه می‌خوانید

لیزر موهای زائد از مهمترین کارهایی است که خانم‌ها برای داشتن یک پوست بی‌عیب و نقص انجام می‌دهند. گاهی اوقات خانم‌ها تمایل دارند که در دوران شیردهی لیزر موهای زائد خود را انجام داده و رشد موهای زائد خود را به حداقل برسانند. در این شرایط این سوال ذهن مادران شیرده را به خود مشغول می‌کند که آیا لیزر در این شرایط ضرر دارد یا خیر؟ اگر شما هم در دوران شیردهی هستید و این سوال ذهن شما را به خود مشغول کرده، در ادامه این مقاله با کلینیک زیبایی ریحان بیوتی در اصفهان همراه شوید.

آیا لیزر موهای زائد در دوران شیردهی امکانپذیر است؟

بله در دوران شیردهی نیز می‌توان لیزر موهای زائد را انجام داد؛ زیرا، یافته‌های اخیر نشان می‌دهد که هیچ تاثیر منفی لیزر در این دوران برای مادر و نوزاد نخواهد داشت. با این وجود، تعداد زیادی از کلینیک‌های زیبایی از انجام لیزر زنان شیرده خودداری کرده و تنها با وجود گواهی پزشکی این کار را انجام می‌دهند.

عوارض لیزر موهای زائد در دوران شیردهی

لیزر موهای زائد در دوران شیردهی معمولاً به‌عنوان یک روش ایمن در نظر گرفته می‌شود، زیرا لیزر به‌طور سطحی عمل می‌کند و به لایه‌های عمیق‌تر پوست یا بافت‌ها نمی‌رسد. اما برخی از نگرانی‌ها و عوارض ممکن در دوران شیردهی وجود دارند که باید به آن‌ها توجه داشت. از مهمترین عوارض لیزر در این دوران می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

تغییرات هورمونی و حساسیت پوستی

در دوران شیردهی، بدن زنان دچار تغییرات هورمونی می‌شود که می‌تواند بر حساسیت پوست تأثیر بگذارد. این تغییرات هورمونی ممکن است پوست را به محصولات یا روش‌های درمانی که قبلاً مشکلی ایجاد نمی‌کردند، حساس‌تر کند. در نتیجه، لیزر موهای زائد ممکن است باعث قرمزی، التهاب و حتی حساسیت‌های بیشتری نسبت به شرایط عادی شود. این واکنش‌ها ممکن است خفیف بوده و یا در موارد نادر، نیاز به درمان اضافی پیدا کنند. به همین دلیل، افرادی که در دوران شیردهی هستند باید پیش از اقدام به لیزر، از شرایط پوست خود مطلع شوند و با پزشک متخصص در کلینیک زیبایی ریحان بیوتی مشورت کنند.

افزایش رنگ‌دانه‌های پوستی (هایپرپیگمانتاسیون)

هایپرپیگمانتاسیون به وضعیتی اطلاق می‌شود که در آن بخش‌هایی از پوست تیره‌تر از حالت عادی می‌شوند. این مسئله به‌دلیل تولید بیش از حد ملانین (رنگ‌دانه‌ طبیعی پوست) در پوست رخ می‌دهد. در دوران شیردهی، تغییرات هورمونی می‌توانند باعث افزایش احتمال این مشکل شوند. لیزر موهای زائد می‌تواند تحریکاتی ایجاد کند که منجر به بروز هایپرپیگمانتاسیون شود، به‌ویژه در افرادی که پوست تیره‌تری دارند یا مستعد این حالت هستند. به عنوان مثال، ممکن است بعد از لیزر، لکه‌های تیره روی پوست ظاهر شوند که این مسئله معمولاً با گذشت زمان کاهش می‌یابد، اما در برخی موارد ممکن است نیاز به درمان‌های خاصی مانند استفاده از کرم‌های روشن‌کننده و یا درمان لک شود.

شما میتوانید برای آگاهی بیشتر و اطلاعات بیشتر در مورد لیزر موهای رائد مقاله ” نکاتی در مورد لیزر موهای زائد که نمیدانید” را مطالعه کنید تا با زیر و بم این روش نوین موزدایی آشنا شوید.

لیزر موهای زائد در دوران شیردهی

افزایش درد و ناراحتی

در دوران شیردهی، تغییرات هورمونی می‌تواند باعث شود که آستانه درد فرد کاهش یابد. این بدان معناست که ممکن است فرایند لیزر موهای زائد نسبت به زمان‌های دیگر دردناک‌تر شود. در واقع، پوست ممکن است به نور لیزر حساس‌تر شده و واکنش نشان دهد و احساس ناراحتی و درد بیشتری برای فرد ایجاد شود. اگر پوست حساسیت بیشتری پیدا کند، این مسئله می‌تواند لیزر را دردناک کرده و حتی باعث شود که فرد از ادامه جلسات درمانی صرف‌نظر کند. در این موارد می‌توان از کرم‌های بی‌حس‌کننده موضعی استفاده کرد.

در مجموع، انجام لیزر موهای زائد در دوران شیردهی به‌طور کلی ایمن است، اما باید به تغییرات هورمونی و حساسیت‌های احتمالی پوست توجه داشت. اگرچه عوارض جدی نادر هستند، اما ممکن است با تحریکات پوستی، افزایش رنگ‌دانه‌های پوست و درد مواجه شوید. بهتر است پیش از شروع لیزر، با پزشک خود مشورت کنید. اگر نگرانی خاصی دارید یا می‌خواهید از هرگونه عوارض احتمالی جلوگیری کرده، می‌توانید لیزر را به پایان دوران شیردهی موکول کنید.

چه مدت بعد از زایمان می‌توانیم لیزر موهای زائد انجام دهیم؟

یکی از مهم‌ترین سوالاتی که ذهن مادران را بعد از زایمان به خود مشغول می‌کند این است که چه مدت بعد از زایمان می‌توانند لیزر موهای زائد خود را انجام دهند. باید بگوییم که زمان انجام لیزر بعد از زایمان با توجه به شرایط هر فردی متفاوت بوده و براساس نظر بسیاری از پزشکان، باید لیزر حداقل یک ماه و نیم تا دو ماه بعد از زایمان انجام شود. درواقع، پس از زایمان بدن مادر نیاز داشته تا بهبود پیدا کرده و تغییر در هورمون‌ها بعد از زایمان می‌تواند بر عملکرد لیزر اثر بگذارد.

با توجه به این موضوع قبل از انجام لیزر، باید حتماً با پزشک متخصص در این زمینه صحبت کنید تا با انجام لیزر در زمان درست پس از زایمان احتمال هرگونه خطر و عوارض را به حداقل برسانید.

آیا ممکن است لیزر موهای زائد باعث تغییرات هورمونی در مادران شیرده شوند؟

خیر. اشعه لیزر هیچ تاثیری روی هورمون خانم‌های شیرده ندارد و هورمون‌های خانم‌ها را تغییر نمی‌دهد. درواقع، اشعه لیزر تنها تا پیاز مو نفوذ کرده و به همین دلیل، نمی‌تواند روی اعضای داخلی بدن تاثیر بگذارد و باعث تغییرات هورمونی شود. اما در دوران شیردهی هورمون‌های خود خانم‌ها به‌طور طبیعی و به‌دلیل بارداری و شیردهی تغییر کرده و به همین دلیل، ممکن است پوست خانم‌ها در اثر لیزر دچار عوارضی مانند هایپرپیگمانتاسیون شوند.

پیشنهاد مطالعه: بهترین دستگاه لیزر موهای زائد در سال 2024

لیزر موهای زائد چگونه کار می‌کند؟

لیزر موهای زائد با تمرکز بر ملانین موجود در فولیکول‌های مو عمل می‌کند. این فرایند شامل جذب انرژی لیزر توسط رنگدانه‌ مو است که منجر به گرم شدن و تخریب فولیکول می‌شود. این آسیب باعث کاهش یا متوقف شدن توانایی رشد مجدد موها می‌گردد. در طول درمان، پرتو لیزر به ناحیه مورد نظر هدایت شده و نور آن توسط فولیکول‌های مو جذب می‌شود. از آنجا که لیزر تنها ملانین موجود در موها را هدف قرار می‌دهد، روی پوست اطراف تاثیری ندارد. به‌دلیل اینکه موها در فازهای مختلف رشد می‌کنند، برای دستیابی به بهترین نتیجه نیاز به چندین جلسه لیزر وجود دارد. این روش برای کاهش موهای ناخواسته در مردان و زنان به‌عنوان یک روش ایمن و مؤثر شناخته شده است.

سخن پایانی

داشتن پوستی لطیف و بدون هرگونه موی زائد از بزرگ‌ترین خواسته‌های خانم‌ها حتی آقایان به‌شمار می‌رود. لیزر موهای زائد آقایان و خانم ها در بیشتر مواقع یک کار کاملاً بی‌ضرر بوده، زیرا لیزر تنها به فولیکول مو می‌رسد و به عمق بیشتر نفوذ نمی‌کند. با توجه به این موضوع تاثیری روی اندام‌های داخلی ندارد و باعث تغییرات هورمونی حتی در دوران شیردهی نخواهد شد. اما بدن خود خانم‌ها پس از بارداری و در دوران شیردهی دارای هورمون بوده و همین موضوع باعث شده تا پوست به لیزر واکنش نشان داد و دچار خارش، سوزش، لکه و یا هایپرپیگمانتاسیون شود. به همین دلیل، در هنگام لیزر باید خانم‌ها، شیردهی خود را به کلینیک مربوطه اعلام کرده و همچنین، با پزشک در این زمینه مشورت کنند تا دچار عوارض احتمالی لیزر در دوران شیردهی نشوند. امیدواریم با خواندن این مطلب اطلاعات کافی در این زمینه به دست آورید.

با دوستان خود به اشتراک بگذارید

مطالب مفید دیگر

Durability of face lift with thread
لیفت صورت با نخ چقدر ماندگاری دارد؟
Laser hair removal during breastfeeding
لیزر موهای زائد در دوران شیردهی
first session
جلسه اول لیزر موهای زائد
anzym injection
کوچک کردن بینی با آنزیم (همه چیز درباره آمپول کوچک کننده بینی)
بهترین دستگاه لیزر موهای زائد
بهترین دستگاه لیزر موهای زائد در سال 2024
لیفت صورت و طب سنتی
آیا لیفت صورت با طب سوزنی موثر است؟
لیزر موهای زائد چگونه کار میکند
طرز کار لیزر موهای زائد چگونه است؟
نکات لیزر موهای زائد
نکاتی که در مورد لیزر موهای زائد نمی‌دانید
لیزذ بیکینی و انتقال زگیل تناسلی
لیزر موهای زائد و انتقال بیماری زگیل تناسلی
dermal_fillers_1600x900
تفاوت تزریق فیلر و چربی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *