مشاوره رایگان یا رزرو نوبت

لطفا مشخصات خود را در باکس‌های زیر وارد کنید تا همکاران ما در اسرع وقت با شما هماهنگی‌های لازم را انجام دهند

بهترین دستگاه لیزر موهای زائد

بهترین دستگاه لیزر موهای زائد در سال 2024

آنچه در ادامه می‌خوانید

یکی از دغدغه‌های اصلی اغلب افراد و به خصوص خانم‌ها، رفع موهای زائد است. به همین دلیل افراد برای کاهش و حذف آن‌ها از روش‌های مختلفی استفاده می‌کنند که پرطرفدارترین آن‌ها لیزر موهای زائد است. امروزه دستگاه‌های لیزر زیادی تولید شده‌اند که هر کدام از آن‌ها برای نوع خاصی از موهای زائد کاربرد داشته و میزان نتیجه دهی آن‌ها با هم متفاوت است. پس انتخاب بهترین دستگاه لیزر به عوامل مختلفی مانند رنگ و ضخامت مو، نوع پوست و میزان اثرگذاری لیزر بستگی دارد. اما سوال مهم این است که بهترین دستگاه لیزر موهای زائد کدام است؟ برای انتخاب یک دستگاه خوب چه نکاتی را باید در نظر بگیریم؟ در این مقاله به طور کامل به بررسی این موضوعات می‌پردازیم.

انواع دستگاه لیزر موهای زائد

امروزه انواع دستگاه‌های لیزر موهای زائد با برندهای مختلف در بازار وجود دارد که میزان اثربخشی هر کدام از آن‌ها با هم متفاوت است. به همین دلیل انتخاب یک دستگاه خوب می‌تواند برای هر فردی چالش برانگیز باشد. اما طبق گفته متخصصان در اغلب موارد میزان اثر گذاری لیزر روی پوست‌های روشن با موهای تیره بهتر است. شما با انتخاب یک دستگاه خوب می‌توانید برای همیشه از شر موهای زائد خود خلاص شده و به پوستی زیبا و صاف دست پیدا کنید.

لیست بهترین دستگاه لیزر موهای زائد

با توجه به این‌که امروزه در کلینیک‌های زیبایی از دستگاه‌های مختلفی برای رفع موهای زائد افراد استفاده می‌کنند، انتخاب یک دستگاه خوب کمی دشوار شده است. به همین دلیل ما در ادامه لیستی از بهترین دستگا‌ها را به شما معرفی می‌کنیم که شما با شناخت ویژگی هر کدام از آن‌ها می‌توانید انتخاب راحت‌تری داشته باشید.

دستگاه الکساندرایت کندلا

یکی از بهترین و جدیدترین دستگاه‌های لیزر، دستگاه الکساندرایت کندلا است که با داشتن کمترین میزان درد و عوارض، موهای زائد را از بین می‌برد. این دستگاه به طور مستقیم پرتوهای نور را به فولیکول‌های مو ارسال کرده و ریشه مو را از بین می‌برد. با تکرار جلسات انجام لیزر توسط این دستگاه می‌توان تا میزان زیادی موهای زائد را از بین برد. این دستگاه روی انواع پوست‌ها اثربخشی خوبی دارد اما برای افرادی که پوستی روشن با موهای تیره دارند، بسیار موثر است و خنک کنند‌ه‌های آن درد لیزر را به حداقل می‌رساند.

دستگاه الکساندرایت گرویتی

از دیگر دستگا‌های محبوب الکساندرایت، گرویتی است که قطعات آن از کیفی خوبی برخوردار بوده و روی انواع پوست‌ها اثربخشی مطلوبی دارد. این دستگاه با استفاده از سیستم بسیار پیشرفته smart pulse کار می‌کند. به همین دلیل هنگام لیزر موهای زائد درد زیادی ایجاد نخواهد کرد. دستگاه گرویتی با شات‌های بسیار قوی خود فولیکول‌های سطح پوست را به طور کامل از بین برده و پوستی صاف را تحویل شما می‌دهد. 

دستگاه لیزر دایود

دستگاه دایود از دستگاه‌های پیشرفته‌ای است که به نام آلما شناخته شده و جوابدهی بسیار خوبی دارد. این دستگاه از اولین دستگاه‌های لیزر موهای زائد شناخته می‌شود که برای هر نوع پوستی با هر تناژی مناسب است. دستگاه دایود برای حذف موهای نازک و کرکی بسیار کاربرد دارد و اغلب بدون درد است.

دستگاه لیزر تیتانیوم

این دستگاه محصول شرکت KM است که توان خروجی ۲۴۰۰ واتی داشته و هر نوع مویی را از بین می‌برد. توان خروجی دستگاه تیتانیومی گرمای زیادی تولید می‌کند اما خنک کننده‌هایی که در دستگاه تعبیه شده، خطر سوزن با لیزر را به حداقل می‌رساند. علاوه بر این، مساحت انجام لیزر با این دستگاه ۴۰ درصد است که این موضوع به شما کمک می‌کند تا جلسات انجام لیزر را در زمان کوتاه‌تری انجام دهید.

best hair laser removal device

دستگاه روبی

اولین دستگاه لیزری که برای رفع موهای زائد ساخته شد، دستگاه روبی بود که برای حذف موهای نازک بسیار مناسب است. استفاده از این دستگاه طول دوره‌ها را بیشتر می‌کند و شما برای تکمیل درمان ناحیه کوچکی به زمان زیادی نیاز خواهید داشت. به همین دلیل کمتر کلینیکی از این دستگاه استفاده می‌کند. این دستگاه روی موهای ضخیم و تیره اثربخشی خوبی ندارد و بیشتر برای افرادی مناسب است که پوستی روشن و موهای نازک و روشن دارند. از عوارض جانبی دیگر این دستگاه می‌توان به قرمز شدن پوست و درد در هنگام لیزر اشاره کرد که استفاده از کمپرس سرد می‌تواند در کاهش درد موثر باشد.

دستگاه لیزر IPL

در صورتی که پوست تیره یا روشن با موهای بسیار ضخیم دارید، ما دستگاه IPL را به شما پیشنهاد می‌دهیم. این دستگاه با پالس‌های بسیار قوی خود موهای زائد را به طور کامل حذف کرده و از لامپ‌های فلاش زنون استفاده می‌کند. پس از لیزر موهای زائد با استفاده از این دستگاه ممکن است پوست دچار التهاب خفیف شود که با گذشت زمان رفع خواهد شد.

دستگاه لیزر ان دی یاگ – Nd:YAG

این دستگاه از طول موج ۱۰۶۴ نانومتر استفاده می‌کند به همین دلیل در قسمت عمیق‌تری از پوست نفوذ خواهد کرد. پس اگر دارای پوست تیره و موهای ضخیم هستید، با استفاده از این دستگاه می‌توانید موهای زائد بدن خود را از بین ببرید.

پیشنهاد: لیزر موهای زائد آقایان در اصفهان

بهترین دستگاه لیزر موهای زائد کدام است؟

شاید شما هم تجربه این موضوع را داشته باشید که پس از مراجعه به کلینیک‌های زیبایی و پرسیدن این پرسش که کدام دستگاه لیزر بهتر از سایر دستگاه‌ها است، این پاسخ را دریافت کنید که دستگاه الکساندرایت بدون شک جواب دهی بهتری نسبت به بقیه دارد. ما نمی‌توانیم منکر این موضوع باشیم، اما دستگاه الکساندرایت گاهی اوقات برای پوست‌های بسیار تیره مناسب نیست و میزان اثربخشی آن پایین می‌آید. به همین دلیل به شما پیشنهاد می‌دهیم که قبل از انتخاب کلینیک و دستگاه لیزر، در رابطه با این موضوع خوب تحقیق کنید و متناسب با پوست و موهای زائد خود دستگاه مناسبی را انتخاب کنید. کلینیک زیبایی ریحان بیوتی، برای راهنمایی بیشتر شما در ادامه متناسب با هر نوع پوست و مویی، دستگاه مناسبی را پیشنهاد می‌دهیم که مطالعه آن خالی از لطف نخواهد بود.

بهترین دستگاه لیزر موهای زائد برای موهای ضخیم

یکی از بهترین‌ دستگاه‌ها برای از بین بردن موهای ضخیم، دستگاه الکساندرایت است که با بهره گیری از فناوری پیشرفته پرتوهای لیزر را به بافت پوست ارسال کرده و باعث رفع موهای زائد می‌شود. این دستگاه از نور مادون قرمز با طول موج ۷۵۵ نانومتر استفاده می‌کند و طی ۳ تا ۱۰ جلسه موهای زائد را از بین می‌برد. از دیگر مزایای این دستگاه می‌توان درد کم و قابل تحمل هنگام لیزر، جوابدهی بالا، مناسب بودن برای تایپ‌های پوستی ۱ تا ۳، مناسب برای استفاده کل بدن (فول بادی) و نداشتن دوره نقاهت را نام برد. در اغلب موارد استفاده از این دستگاه هیچ عوارضی به همراه ندارد. فقط اگر پوست نازک و حساسی داشته باشید، تا چند ساعت ممکن است در ناحیه لیزر کمی قرمزی پوست را احساس کنید.

بهترین دستگاه لیزر موهای زائد برای موهای کرکی

در صورتی که موهای زائد شما از نوع کرکی است، دستگاه‌هایی برای شما مناسب هستند که طول موج آن‌ها ۸۱۰ نانومتر باشد. برای مثال دستگاه دایود این طول موج را دارد و در جذب ملانین موهای کرکی بسیار مناسب است.

بهترین دستگاه لیزر موهای زائد برای پوست تیره

کسانی که پوست‌های تیره دارند، باید از دستگاه‌هایی استفاده کنند که عمیق‌ترین رنگ‌ دانه‌ها را درون پوست تشخیص داده و بدون آسیب رساندن به بافت پوستی اطراف‌ فولیکول­‌ها، آن‌ها را به‌ صورت کامل از بین ببرد. برای پوست‌های تیره با موهای ضخیم و سیاه دستگاه پلاتینیوم پلاس با طول‌ موج الکس، دایود و ان دیاگ بسیار مناسب است و اثربخشی خوبی دارد. لیزر اندیاگ از جدیدترین دستگاه‌های لیزر در جهان محسوب می‌شود که اشعه‌های آن ۱۰۶۴ نانومتر بوده و به عمق پوست افراد نفوذ می‌کند و بدون این که به اپیدرم پوست آسیب بزنند، فولیکول‌های مو را به خوبی از بین می‌برد‌.

برای اطلاعات بیشتر پیشنهاد میکنیم مقاله ” چه کسانی نباید لیزر موهای زائد کنند” را مطالعه کنید.

تفاوت لیزر الکساندرایت با دیگر دستگاه‌های لیزر

هر کدام از دستگاه‌هایی که امروزه برای لیزر موهای زائد مورد استفاده قرار می‌گیرند، ویژگی‌ها و مزایای خاص خود را دارند که باعث ایجاد تفاوت‌هایی در میان آن‌ها شده است. در میان این دستگاه‌ها، لیزر الکساندرایت ویژگی‌هایی دارد که آن را در میان سایر دستگاه‌ها خاص و منحصر به فرد می‌کند‌. اگر بخواهیم تفاوت‌های آن را با سایر دستگاه‌ها بیان کنیم، موارد زیر شایع‌ترین آن‌ها خواهد بود:

  • درد و راحتی

در اغلب موارد لیزر الکساندرایت نسبت به دیگر لیزرها درد کمتری دارد. شاید درد آن نسبت به دایود کمی بیشتر باشد، اما سیستم‌های خنک‌ کننده آن این ناراحتی‌ها را کاهش می‌دهد.

  • سرعت

سرعت پالس‌های لیزر الکساندرایت بسیار بالا است‌. به همین دلیل آن را برای درمان مناطق بزرگ بدن مانند پاها و پشت پیشنهاد می‌دهیم.

  • طول موج

لیزر الکساندرایت طول موج ۷۵۵ نانومتر دارد. در حالی که طول موج سایر لیزرها مانند دایود (۸۰۸-۸۱۰ نانومتر) و Nd (۱۰۶۴ نانومتر) است. طول موج الکساندرایت در جذب بیشتر ملانین کارایی زیادی دارد. به همین دلیل برای از بین بردن موهای زائد بسیار کاربردی است.

  • کارایی

در بیشتر موارد با استفاده از لیزر الکساندرایت می‌توانید به نتایج سریع‌تری در کاهش موهای زائد خود دست پیدا کنید.

  • کاربرد

برای حذف موهای زائد پوست‌های روشن تا متوسط می‌توانید از لیزر الکساندرایت استفاده کنید. در حالی که لیزرهای Nd اغلب برای پوست‌های تیره‌تر و دایود‌ها برای انواع پوست‌ها کاربرد دارند.

طول موج مناسب برای لیزر موهای زائد چیست؟

موهای زائد افراد با هم متفاوت اند و میزان ملانین موجود در آن‌ها با هم فرق دارد. به همین دلیل برای از بین بردن آن‌ها دستگاه‌هایی با طول موج ‌های متفاوت را پیشنهاد می‌دهیم. برای مثال برای پوست‌ها روشن و موهای تیره دستگاه لیزر الکساندرایت با طول موج ۷۵۵ نانومتر مناسب است. در حالی که برای موهای کرکی دستگاه دایود با طول موج ۸۱۰ نانومتر را پیشنهاد می‌دهیم. اما اگر پوست تیره با موهای ضخیم دارید، دستگاه اندیاگ با طول موج ۱۰۶۴ بهترین گزینه است.

نکات مهم در انتخاب لیزر موهای زائد

به طور کلی مواردی همچون نوع  و رنگ پوست و نوع موهای زائد در انتخاب دستگاه لیزر مناسب بسیار تاثیرگذار است. اما علاوه بر این برای انتخاب دستگاه مناسب لازم است نکات مهم زیر را نیز در نظر بگیرید تا به نتایج بهتری دست پیدا کنید.

  • دستگاه مورد نظر دارای سیستم خنک کننده باشد.
  • میزان رضایت افراد از دستگاه انتخاب شده زیاد باشد.
  • بدون درد و سوختگی باشد.
  • سرعت بالایی داشته باشد.
  • به ژل و بی حس کننده نیاز نداشته باشد.
  • سلامت پوست را تضمین کند.
  • حتما جلسات لیزر را کامل کنید؛ چون در غیر این صورت شاهد رشد مجدد موهای زائد خواهید بود.

اکنون که با نکات مهمی که هنگام انتخاب دستگاه لیزر باید به آن توجه کنید آشنا شدید، پیشنهاد میکنیم مقاله “نکاتی که در مورد لیزر موهای زائد نمیدانید” را مطالعه کنید؛ این مقاله به بررسی نکاتی از فرآیند لیزر موهای زائد که معمولا به آن توجهی نمیشود، پرداخته است.

با دوستان خود به اشتراک بگذارید

مطالب مفید دیگر

عوارض لیفت نخ
عوارض لیفت نخ چیست؟ شایعترین عوارض لیفت نخ
فرق مزوژل و مزوتراپی چیست؟
فرق مزوژل و مزوتراپی کدام درمان برای پوست شما بهتر است؟
مزونیدلینگ مو برای درمان ریزش
مزونیدلینگ مو راه‌حل جدید و مؤثر برای تقویت موهای شما
لیزر موهای زائد در بارداری ضرر دارد؟
آیا لیزر موهای زائد در بارداری ضرر دارد؟
ماندگاری لیفت صورت با نخ
ماندگاری لیفت صورت با نخ چقدر است؟
نکات مهم قبل از لیزر موهای زائد
نکات مهم قبل از لیزر موهای زائد برای خانم ها و آقایان!
سن مناسب برای لیزر موهای زائد
لیزر موهای زائد از چه سنی مناسب است؟
لیزر موهای زائد در شیردهی
آبا لیزر موهای زائد در دوران شیردهی ایمن است؟
laser-first
جلسه اول لیزر موهای زائد
anzym injection
کوچک کردن بینی با آنزیم (همه چیز درباره آمپول کوچک کننده بینی)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *